Looptraining

De basis van bewegen is voor iedereen gelijk. Of je nu heel sportief bent en bijvoorbeeld (halve) marathons loopt, of gewoon graag een wandeling met je kleindochter wilt maken. Lopen is de basis.

Bij Ernst Fysiotherapie leer je beter, efficiƫnter en vooral met meer gemak en plezier lopen. Door inzicht te krijgen in je looptechniek en deze waar nodig te verbeteren of de reflex tot lopen bewust in te zetten. De looptraining wordt gegeven in allerlei vormen en voor diverse doelgroepen. Zodat geoefende hardlopers hun prestaties kunnen verbeteren, kinderen weer lekker kunnen sporten en ouderen zelfverzekerder en stabieler wandelen. Ook mensen met een medische aandoening, zoals etalagebenen (claudicatio intermittens), waarbij het lopen door pijn als gevolg van aderverkalking tot een minimum is gereduceerd, worden met plezier op weg geholpen.

Looptraining is leuk en maakt lopen leuker. Zelfs als je niet van (hard)lopen houdt kun je leren waarom anderen er zo verslingerd aan zijn. Dus of het nu gaat om meer balans, pijn- of blessurevrij lopen; looptherapie in alle vormen, vind je bij Ernst Fysiotherapie.